Контакт

Контакт

Пациентите се примаат без закажување, во тек на целото работно време.

АДРЕСА

ЈЗУ
Универзитетски институт за
клиничка биохемија
ул. ,,Мајка Тереза” бр.17
1000 Скопје

Телефон / Факс

Телефони – 3112 539; 3119 080 Факс – 3133 517; 3223 466

Е-пошта:

jzuikb@hotmail.com

Работно време

Пон до Пет: 9:00 до 15:00

Испрати Порака